Třebíč – hala dotřiďovací linky

Patnácti tunová konstrukce! Antikorozní nátěr! 3 hlavní nosné rámy! 18 metrů délka!

Pro společnost GRITON jsme vyráběli ocelovou konstrukci na zakázku přístavby haly dotřiďovací linky v Třebíči. Jednalo se celkově o téměř 15t konstrukci. Vše v povrchové úpravě anitkorozním nátěrem v barvě RAL 5010 o nánosu minimálně 120 um (mikronů). Konstrukci si zákazník v rámci stavby sám sestavil a následně opláštil trapézovým plechem.

Konstrukce byla specifická v nutnosti navázání vazníků na stávající halu. Statik a architekt nám tak připravili konstrukční, logistický a nakonec i plánovací oříšek. Tři hlavní nosné rámy byly navrženy jako jeden „svařenec“ o délce téměř 18 metrů. Navíc kompletní projektová dokumentace se kvůli úpravám zpozdila a na samotnou výrobu a dodávku jsme tak měli tři týdny.

Jukněte do galerie – specifické, nadrozměrné svařence jsme vyrobili a následně i v režimu nadrozměrného nákladu dopravili do téměř 50km vzdálené Třebíče.

Na výrobu byly použity převážně ocelové profily IPE 450, 240, 300 mm a cca 4 tuny laserem vypalovaných plechů na výrobu „svařenců“. Samotná montáž na místě proběhla bez komplikací a vše se podařilo na výbornou.

Máte pro nás další výzvu? Nebo pokud potřebujete svařence i menší, ozvěte se! Jsme připraveni.